Veelgestelde vragen

Uw vragen beantwoord

Welke maatregelen worden er in de massagepraktijk Vier Procent genomen met betrekking tot het coronavirus?

Voor de laatste informatie met betrekking tot het coronavirus verwijs ik u naar de 'Nieuws' pagina. Hierin staan de laatste updates!
U kunt er vanuit gaan dat er gewerkt wordt volgens een aangepast protocol om zowel u als de masseur te beschermen voor eventuele ziekten.

Hoe ziet een massage behandeling eruit?

Bij de eerste massage zal er een intake worden gedaan waar de masseuse de benodigde informatie over u ontvangt. Daarop zal het behandelplan worden opgesteld en zal de massage beginnen. Na de massage krijgt u een glaasje water, maar er wordt altijd geadviseerd meer water te drinken gedurende dag om klachten zoals hoofdpijn te voorkomen. Het is sterk aangeraden om direct een nieuwe afspraak in te plannen.

Welke behandeltijd wordt geadviseerd?

Bij de prijslijst wordt aangegeven wat er tijdens een behandeling gedaan kan worden. Het advies is 60 minuten opdat er voldoende tijd en aandacht aan het lichaam geschonken kan worden. Sommige klachten hebben namelijk een andere oorzaak dan waar het pijn doet. Indien de behandelfrequentie hoger is, kan er ook worden overwogen om een behandeling van 45 of 30 minuten te nemen. Bij twijfel wat het beste is voor u, kunt u een berichtje sturen.

Hoe vaak moet ik een massage nemen?

Het advies is per persoon verschillend. Gemiddeld is een keer per vier tot zes weken aangeraden. Bij een blessurebehandeling kan deze frequentie worden verhoogd naar meerdere malen tot een keer per week. Bij een persoon waar nauwelijks klachten zijn, zou een keer per drie maanden ook voldoende kunnen zijn. Echter wanneer er te veel tijd tussen de afspraken zit, is het effect kleiner en zal er dus minder resultaat zijn.

Kan er bij de massagepraktijk gepind worden?

Helaas is er in de praktijk geen pin mogelijkheid. Dus graag betalen in contant, via een betaalverzoek of een overboeking. Ook is het mogelijk via PayPal (https://paypal.me/vierprocent) te betalen.

Gelieve het betaalverzoek of overboeking binnen een week overmaken.

Ik ben in behandeling bij een arts of fysiotherapeut, kan ik dan ook gemasseerd worden?

Ja zeker, indien gewenst kan er ook een overleg plaatsvinden met de behandelende arts/fysiotherapeut. De massagebehandelingen kunnen ondersteund zijn aan de andere behandelingen. Er kunnen ook blessures of lichamelijke beperkingen zijn waarbij massage niet verstandig is. Deze afweging wordt altijd in overleg met u genomen.

Ik ben zwanger! Mag ik gemasseerd worden?

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Het eerste trimester kunt u beter niet gemasseerd worden in verband met de kwetsbaarheid van het kindje. Daarna kunt u bij Vier Procent terecht voor een heerlijke massage. Zo lang het gaat, kunt u op uw buik liggen; er is geen speciale zwangerschapstafel aanwezig. Indien het niet gaat om op uw buik te liggen, kan u ook op uw zij liggen tijdens de massage.

Daarnaast wordt de Lomi Hapai gegeven. Dit is een vorm van zwangerschapsmassage.

 

Staat uw vraag er niet tussen of is het antwoord nog onduidelijk? Schroom niet en vul het contactformulier in of stuur een berichtje!

Vier Procent

Head Massage