Zweedse massage

Mijn doel

Mijn missie is om de gezondheid van mijn cliënten te verbeteren door middel van de behandelingen. Ik vind het belangrijk om altijd te blijven leren om zo de juiste behandeling voor een ieder te kunnen aanbieden. Mijn uiteindelijke doel is mensen te ondersteunen in het beter in hun vel zitten en zich daar bewust van maken. Daarnaast wil ik mijn cliënten ook meer over hun eigen gezondheid leren. Neem contact op om te ontdekken wat ik u kan bieden.

 

Prijslijst

Ons aanbod

€30,-

30 minuten (sport)massage

Tijdens deze behandeling kan uw rug óf benen behandeld worden.

€40,-

45 minuten (sport)massage

Tijdens deze behandeling kan het volledige lichaam  gemasseerd worden met het accent op uw rug óf up benen. Daarnaast kan deze behandeling ook gekozen worden voor een intensieve massage voor alleen uw rug óf benen.

€50,-

60 minuten (sport)massage

Tijdens deze behandeling kan het volledige lichaam intensief gemasseerd worden.

€95,-

90 minuten Lomi Lomi behandeling

Tijdens deze behandeling wordt er een balans gecreëerd tussen ziel, geest en lichaam. Het volledige lichaam wordt voornamelijk gemasseerd met de onderarmen waarbij lange stroken het lichaam verbindt.

€120,- p.p.

Minicursus massage

Deze cursus wordt gegeven in drie keer 75 minuten of één keer 225 minuten. Samen met uw partner/vriend(in)/familielid leert u praktijk en theorie van de massagebehandeling. Er is keuze uit rug, achterzijde benen of armen en voorzijde benen. Ook is het mogelijk om een ander probleemgebied te behandelen.

€30,-

Verlenging van de behandeling

Indien u wenst langer gemasseerd te worden, kunt u tijd toevoegen. Per 30 minuten bedragen de kosten hiervoor €30,- tot een totale behandeltijd van 2,5 uur.

 

Toevoegingen aan massage

Deze kosten worden toegevoegd bij de prijs van de behandeling

€5,-

Hotstones

Door een hotstone behandeling toevoegen aan de massage worden de dieper liggende spieren ook bevorderd door de dieptewarmte. Daarnaast is het een prettige afsluiting van een intensieve massage.

€2,50

Cupping

Cupping is een oude Chinese geneeswijze. Door deze bindweefselmassage wordt de doorbloeding verbeterd en daardoor de spierweefselkwaliteit.

€5,-

Bamboe

Door het gebruik van houten stokken kan er een ontspannen massage worden gegeven met veel diepgang. Hierdoor worden ook de dieper gelegen problemen verholpen op een ontspannen manier.

€17,50

Taping

Door het tapen wordt het lichaam ondersteund om blessures te ondersteunen tijdens de genezing of voor extra ondersteuning tijdens een wedstrijd.

Wanneer deze behandeling wordt geboekt in combinatie met massage zijn de kosten €7,50 in plaats van €17,50

€15,-

Massage op locatie

Ook kan ik op locatie komen, indien er daar voldoende ruimte beschikbaar is. De kosten hiervoor bedragen €15,- en een reiskostenvergoeding in overleg. Deze kosten gelden per locatie. Dus indien er aaneengesloten meerdere personen een massage willen, kunt u deze kosten dus delen!

Op aanvraag

Stoelmassage

Op locatie worden er ook stoelmassages gegeven. Zo wordt er bijvoorbeeld op evenementen of kantoor gemasseerd. Bij deze massagevorm wordt er over de kleding heen gemasseerd.

Bij interesse kunt u contact opnemen, dan wordt er zo spoedig mogelijk een offerte toegestuurd.

 
Relaxing Massage

Ook zijn er cadeaubonnen beschikbaar!

De cadeaubon kan een bedrag naar keuze zijn vanaf €5,- of er kan een gehele behandeling cadeau gegeven worden.

De cadeaubonnen zijn een jaar geldig na afgifte. Mocht de bon bijna verlopen, stuur snel een berichtje voor een afspraak of om een bon met een nieuwe datum te krijgen.

Ook kan de cadeaubon per post worden toegestuurd. De bon wordt dezelfde dag van betaling nog verstuurd.

De behandeling van de cadeaubon kan worden uitgebreid voor €15,- per kwartier.

 

Stuur een bericht voor een afspraak van uw gewenste behandeling.

Eenvoudig bereikbaar via Whatsapp, email of telefoon

Alle behandelingen worden in overleg ingepland. U kunt tot 24 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren of wijzigen. Wanneer u binnen 24 uur uw afspraak afzegt, ben ik genoodzaakt 100% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Tevens wanneer u meer dan 15 minuten te laat bent, wordt de afspraak geannuleerd en ook 100% van de kosten worden in rekening gebracht.

Er kan helaas niet gepind worden. Dus betalingen in contant geld, QR-code scan, betaalverzoek, overboeking of PayPal. Gelieve het betaalverzoek en overboeking binnen een week na de behandeling betalen.

Bij deze massagepraktijk worden er alleen de beschreven behandelingen gegeven dus geen behandelingen op het gebied van erotiek.

Alle bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.

 

Adres

Rijpstraat 41

3151 BV

Hoek van Holland

Contact opnemen

+31617927214

©2019 - 2020 door Vier Procent                btw-id NL003134884B22                  KVK 76773914                    NL20RABO0313459657