Head Massage

Beoordelingen

Meer recensies te lezen op Google en Facebook

 

Al een langere tijd onder behandeling bij Frederique, nu ik in verwachting ben van ons tweede kindje, heb ik gekozen voor de lomi hapai massage, omdat op mijn buik liggen nu niet fijn is. Wat een welkome ontspannen massage, de zijligging voelde erg natuurlijk. De warmte van de massage en de lange aan één sluitende grepen zorgde ervoor dat ik volledig tot rust kwam. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Maureen

maart 2021

Was fijn gisteren, hele dag op wolkje gezeten! Vandaag lekker gewandeld. Buik voelt heel goed. Wel wat lome spieren in mn armen. Tot volgende keer. Thanks.

Reactie na de Lomi Lomi
augustus 2020

Zo, gisteren weer een massage bij Frédérique gehad. Dit keer voor het eerst met de bamboe toevoeging en natuurlijk de hotstones!! Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten van de bamboestokjes, maar het is een hele fijne toevoeging aan de massage! Het is lastig te omschrijven, maar ik ga een poging doen: Door het rollen met de stokken krijgt de spier veel gelijkmatiger een massage waardoor het fijner aanvoelt. Bij een gewone massage wordt er steeds een ‘kleiner’ stukje van de spier gemasseerd met de handen, waarbij de vingers soms ‘puntig’ aan kunnen voelen. Bij de bamboe massage kan ze een groter stuk tegelijk behandelen. Je voelt dat het een diepere massage is, maar het is minder pijnlijk. Kortom het is effectiever en fijner, wat wil je nog meer! En dan daarna nog de hotstones als prettige afsluiting. Ik kan er weer even tegen!

Jeannette
juli 2020

Relaxte ontvangst, verwarmde massagetafel en een heerlijke handdoek op temperatuur, kundig knijpen, duwen, wrijven, rollen en schudden, alles weer helemaal in positie en de dag er na een relaxte rebound van haar Top Massage. Ze heeft kracht zat en voelt precies aan wat je lijf nodig heeft en kan hebben 👌🏻🙏🏻😇

Maarten
juni 2020

​Ik ga sinds ongeveer anderhalf jaar elke 4 weken naar Frédérique voor een massage. En daar heb ik veel baat bij. Verwacht geen ontspannende massage waarbij je in slaap valt! Het is een stevige sportmassage waarbij je spieren behoorlijk te grazen worden genomen.
Maar het is wel heel erg goed voor de spiertjes!!
Ik merk dat mijn spieren zich steeds prettiger gaan voelen. En daarom heb ik mijn volgende massage al weer gepland staan!

Jeannette
februari 2020

Frederique kan masseren als de beste! Altijd een massage die echt wat met je spieren doet, ik kom er erg graag!

R. Keijzer
januari 2020

Nog bedankt van gisteren. 200 % verbetering. Prettige avond.

Marco van der Meer
januari 2020

De massages zijn heel goed. Zelf laat ik de sportmassage iedere maand door Frédérique doen. De eerste keer viel niet mee met al die knopen in mijn schouders haha, maar door iedere maand te gaan zijn die nu verdwenen en is de massage heerlijk.

Elly van der Lelij

januari 2020

Massage Supplies

Voeg een recensie toe

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!