Nieuwscentrum

Het laatste nieuws

🎉 Verjaardag winactie!🎉

21 september 2020

Ter ere van mijn verjaardag op 18 oktober heb ik de handen in één geslagen met de lokale ondernemers Leafs Cakes en Nikita Heller en dit fantastische winpakket samengesteld: Een massagebon ter waarde van €40,- 🙌🏽, een chocodream 🍰 en een coachgesprek 'Boost yourself!'🤩. Op maandag 19 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Om kans te maken, kan je:
👉🏽 Dit bericht liken op Instagram en/of Facebook
👉🏽 Iemand taggen onder deze post op Instagram en/of Facebook
👉🏽 Dit bericht (openbaar) delen op Facebook
👉🏽 Deze post delen in je story op Instagram en tag mijn account @vierprocentmassage
In totaal kun je dus 6(!) keer kans maken op dit winpakket. Heel veel succes🍀


Voorwaarden: 
• De massagebon mag gebruikt worden voor elke behandeling bij Vier Procent
• De massagebon moet in één keer besteed worden
• De massagebon moet voor 01/01/2021 gebruikt worden
• De chocodream wordt op bestelling gemaakt en kan worden afgehaald in Schipluiden
• Het coachgesprek moet plaatsvinden voor 01/01/2021
• De prijzen mag je uiteraard delen
• Geen van de prijzen kan worden ingeruild voor contant geld

verjaardag 2020 v3.jpg

Nieuwe behandeling: Lomi Lomi

23 augustus 2020

Op zondag 23 augustus is er een nieuwe behandeling toegevoegd aan het assortiment: Lomi Lomi.

Deze traditionele healing vanuit Hawaii is meer dan een lichaamsmassage. De ziel, geest en het lichaam worden in balans gebracht met behulp van Aumakua en de Flying Dance step naar de Templestyle van Kahu Abraham Kauai. Door deze liefdevolle aanraking kom je in een meditatieve ontspanning en wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd. 

Als kennismakingsactie krijg je tot 20 september €10,- korting op de behandeling. Deze actie is geldig op alle Lomi Lomi behandelingen van 90 tot 150 minuten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

vierprocent@gmail.com of 0617927214

lomi lomi nieuw.jpg

Minicursus massage zomeractie

25 juli 2020

Aangezien de zomer dit jaar anders verloopt, is er wederom een gave actie bij Vier Procent!


Bij de minicursus massage leer je masseren samen met jouw partner/vriend(in)/familielid. Je ontvangt een syllabus met theorie en de lessen zullen ook veel praktijk bevatten.

Er kan gekozen worden uit drie lessen van 75 minuten of één les van 225 minuten. De cursus wordt gegeven in Hoek van Holland maar kan ook tegen betaling bij jouw thuis plaatsvinden. Je hebt keuze uit één van de drie cursussen. Ook kun je ze natuurlijk allemaal doen! Mocht je daarna nog meer willen leren, kun je zelf een verzoek indienen.

De kosten van deze cursus zijn €120,- per persoon. 

ACTIE

Je kunt nu de cursus van één les van 225 minuten doen voor slechts €100,- per persoon; indien de planning en betaling vóór 31 augustus plaatsvindt. De cursus zelf kan tot 22 september ingepland worden.

Wil je meer informatie? Stuur een bericht naar vierprocent@gmail.com of 0617927214

mini cursus massage.jpg

Beperkte bereikbaarheid

23 juli 2020

Omdat er weer een cursus voor de deur staat, is de massagepraktijk van 19 tot 23 augustus beperkt geopend. Ook de telefonische bereikbaarheid voor informatie, het maken van afspraken of hulp bij lichamelijke klachten is beperkt. 

Mijn advies is dus om op tijd een afspraak te plannen. Blijf zeker niet te lang lopen met sluimerende klachten. Deze kunnen erger worden en lastiger te behandelen. 

Na deze periode is er dus weer een nieuwe behandeling bij Vier Procent beschikbaar! De afbeelding geeft al een kleine hint...

Zie ik jullie snel?

lomi lomi cursus.jpg

Aanpassingen gezondheidsmaatregelen

16 juli 2020

Vanaf maart is er een ander behandelprotocol binnen de massagepraktijk. Enkele voorbeelden zijn het zelf meenemen van een op 60 graden gewassen handdoek en worden de afspraken zo gepland dat er voor en na de massage de praktijkruimte grondig gereindigd kan worden.

Vanaf vandaag worden een aantal van deze maatregelen aangepast.

  • Men ontvangt niet meer de 24-uur gezondheidscheck voor de afspraak. Bij een eerste afspraak sinds de sluiting van de massagepraktijk wordt de check uiteraard wel gestuurd. Men dient dus zelf 24 uur voorafgaand aan de afspraak even stil te staan bij de huidige geldende maatregelen.

  • Bij het annuleren van de afspraak binnen 24 uur wordt er weer 75% van de behandeling in rekening gebracht.

Alle overige maatregelen met betrekking tot de gezondheid van de masseur en cliënt zoals de persoonlijke hygiëne, ziektebeelden en reizen blijven wel van kracht.

Toch nog vragen? Stuur dan een berichtje naar vierprocent@gmail.com of 0617927214.

Handen wassen

Nieuwe behandeling: Bamboemassage

4 juli 2020

Op zaterdag 4 juli is er een nieuwe behandeling toegevoegd aan het assortiment: bamboe massage.

Deze massage biedt ontspanning waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende houten stokken. Door hiermee over het lichaam te rollen en fricties uit te voeren, kan er op een ontspannen manier de dieper gelegen spieren worden getriggerd om zo ook daar de ontspanning te creëren.


De bamboemassage kan als losse massage worden geboekt of in combinatie met andere toevoegingen zoals de hotstones of cupping. 

Als kennismakingsactie kunnen de bamboestokken tot en met zondag 2 augustus gratis worden toegevoegd aan jouw behandeling.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

vierprocent@gmail.com of 0617927214

bamboemassage.jpg

Maatregelen per 11 mei 2020

6 mei 2020

Vanaf 11 mei 2020 mag er weer gemasseerd worden. Hiervoor gelden strikte voorzorgsmaatregelen. Indien gewenst, kunt u de volledige email ontvangen. 

Afspraken kunnen alleen gemaakt worden indien er minimaal 24 uur geen ziekteverschijnselen bij u of uw huisgenoten aanwezig zijn.

Wanneer u of uw huisgenoten corona hebt gehad, dient u minimaal twee weken klachtenvrij te zijn.

Voor meer informatie neem contact op via

vierprocent@gmail.com of 06-17927214

massage

Behandelprotocol per April 2020

21 april 2020

Wegens de huidige situatie met het coronavirus zijn er een aantal aanpassingen bij de massagebehandelingen. Hieronder staat een korte opsomming. Voor vragen, opmerkingen of een afspraak kunt u altijd een bericht sturen.

  • Heb jij of ben je in aanraking geweest met corona, dan kan je de afspraak plannen vanaf twee weken na het laatste ziektebeeld

  • Voel je je ziek of verkouden, annuleer je afspraak (minimaal 12 uur van tevoren. Deze regeling is tijdelijk versoepeld om een ieder een ruimere mogelijkheid tot annuleren te bieden.)

  • Ben je de afgelopen periode buiten Nederland geweest in een van de risicogebieden zoals Italië of Iran, dan kun je een maand na terugkomst (zonder ziektebeeld) een afspraak maken.

Voor de massage geldt momenteel ook een extra protocol:

  • Neem een eigen handdoek mee

  • Indien mogelijk douche direct voorafgaand aan de behandeling

  • Tussen cliënten zit meer tijd opdat de volledige ruimte gedesinfecteerd kan worden en elk klant-tot-klant contact vermeden wordt.

  • Het toilet kan alleen gebruikt worden via de voordeur. Indien je dus voor of na de afspraak naar het toilet wilt, kun je dat melden en lopen we even om.

  • In de praktijk is desinfectie alcohol beschikbaar en kunt u hier (indien gewenst) gebruik van maken.

Hand hygiëne

Betaalmogelijkheden

14 april 2020

De behandelingen bij Vier Procent kunnen helaas niet worden gepind. Naast contant, overboekingen en betaalverzoeken kan er tegenwoordig ook via PayPal betaald worden.

https://paypal.me/vierprocent 

Alle betalingen die niet contant zijn, dienen binnen een week na de behandeling betaald te zijn.

Image by Melissa Walker Horn

Samenwerking met LEAFS

19 maart 2020

LEAFS maakt volledig veganistische lekkernijen; heerlijk tussendoor of als ontbijt! Voor Pasen zijn er zelfs drie boxen beschikbaar. Daarnaast kan LEAFS op verzoek ook andere producten maken.

De bestellingen kunnen worden opgehaald in Schipluiden. Bij bestellingen boven de €25,- worden gratis thuisbezorgd in Schipluiden en omstreken.

Als extra aanbieding krijg je bij elke bestelling een voucher van 10% korting op jouw massagebehandeling!

Bestel nu snel via het contactformulier of via liefsdees@gmail.com!

leafs%252520en%252520vier%252520procent_edited_edited_edited.jpg

Wegens vakantie tijdelijk gesloten

14 februari 2020

Van vrijdag 21 februari tot zaterdag 7 maart zal de massagepraktijk tijdelijk gesloten zijn. Voor het boeken van afspraken kan wel een berichtje worden gestuurd naar:
vierprocent@gmail.com of 0617927214

Kleurrijke gebouwen

Vierprocent BoostCamp

5 februari 2020

Tijdens de wintermaanden hebben we hard gewerkt om een winterbody te kweken met voldoende vetjes om ons te beschermen tegen de kou. Nu is het nog steeds geen 25 graden, maar het kan nooit kwaad om op tijd te beginnen om weer fit te worden! 

Deze buitentrainingen zijn voor iedereen: van beginner tot professional! In zes weken wordt de basisfitheid weer op peil gebracht en start je elke zondag met een flinke energieboost!

Locatie: Hoek van Holland
Datum: zondag 8 maart tot en met zondag 12 april (totaal 6 keer)
Tijd: van 0900 tot 1000 uur.

Kosten: €45,- voor het hele BoostCamp of €10,- per training.


Aanmelden kan tot een uur voor aanvang van de training.
Afmelden met terugbetaling kan tot 24 van tevoren. Indien de volledige cursus gekocht is, is er geen geld teruggave mogelijk.

Meer informatie of aanmelden kan via:
06-17927214 of vierprocent@gmail.com

Komt de zondagochtend niet uit of wil je een persoonlijke (groeps)training of teambuildingsactiviteit hebben? Deze zijn ook te boeken! Voor een offerte kun je een mail sturen.

groep Workout

Stoelmassage op locatie

10 januari 2020

In periodes van drukte is niets prettiger dan een korte onderbreking. Nóg fijner is een stoelmassage, waarbij alle vastzittende spieren worden losgemaakt. Wanneer het lastig in te plannen is om bij de massagetherapeut langs te gaan, is het ideaal als zij naar jou toekomt!

Op kantoor, evenementen of zelfs in de werkplaats kan er gemasseerd worden. Het prettigst is een afgesloten ruimte waar de stoel of tafel kan worden geplaatst. 

De kosten voor deze service zijn afhankelijk van het aantal personen en de massagetijd per persoon. Deze zullen per offerte worden toegestuurd. De locatiekosten zijn €15,- plus eventueel reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een offerte kunt u bellen of een berichtje sturen naar 06-17927214 of vierprocent@gmail.com

massage
 

Adres

Rijpstraat 41

3151 BV

Hoek van Holland

Contact opnemen

+31617927214

©2019 - 2020 door Vier Procent                btw-id NL003134884B22                  KVK 76773914                    NL20RABO0313459657